Wednesday, November 10, 2010

Filerex.com - A atins pragul de 2000 viziatori pe luna.

Site-ul filerex.com a fost lansat pe data 2-iunie-2009 . Acest site a fost dezvoltat de o echipa profesionisti timp de 6 luni, iar conform Google Analytics in data de 08-11-2010 a atins pragul de 2000 vizitatori unici. Baza noastra de date contine la momentul acesta aproape 8000 de programe, de la aproximativ 4,231 dezvoltatori. Aceste programe sunt actualizate permanent cu ultimele versiuni.Odata cu cresterea bazei de date, acest site a devenit un jucator important pe piata din Romania dar si in strainatate atragand permanent advertiseri prin platforma Google Adwords.

Momentan stocam informatii in limba engleza, romana, dar datorita multitudini de informatii trimise de dezvoltatori folosind formatul PAD(Portable Application Description), in viitorul apropiat vom putea afisa descrieri ale programelor in limba germane, franceza, rusa,chineza.Trimiterea programelor se face usor trimitand locatia fisierului PAD, utilizand formularul de la pagina : http://www.filerex.com/user/submitpad.html .Mai multe informatii despre editarea unui astfel de fisier puteti gasi la adresa:http://pad.asp-software.org/ . Odata trimis acest fisier, vom verifica permanent informatiile din intermediul acestui fisier, iar cand va aparea o versiune noua se va actualiza automat.

Deoarece clientul (viziatorul) este cel care ne modeleaza afacerea dorim sa stim permanent necesitatile acestora. Daca aveti o viziune asupra modului in care acest site ar trebui sa se dezvolte, nu ezitati sa ne scrieti pe adresa redactiei.

CEO
Perse Adrian
office@filerex.com

No comments:

Post a Comment